Falcon Multimedia
Videoproductie, Opleidingsadvies, Digitalisering


Videoproductie

Een goed verhaal vertellen, zodat de boodschap van je video op de juiste wijze overkomt is ontzettend belangrijk. Wij verzorgen het gehele productieproces van ontwikkeling tot en met de oplevering en verspreiding van de content. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de wensen van jou als opdrachtgever, maar misschien nog wel belangrijker met de leefwereld van de te bereiken doelgroep. Met onze ruime kennis en ervaring maken wij van iedere bijeenkomst en voor iedere opdracht een creatieve en inspirerende video. Denk hierbij aan teamdagen, personeelsuitjes, feesten en partijen of instructievideo's. Wij bieden voor elk event een betaalbare totaaloplossing op maat waarbij we ontzorgen, meedenken en verwachtingen waarmaken.


Opleidingsadvies

Om de kwaliteit én continuïteit binnen uw organisatie te borgen is het van cruciaal belang dat er continue voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar is. Er zijn tal van opleidingsmogelijkheden om deze beschikbaarheid te borgen. Denk bijvoorbeeld aan e-learning modules, onboardingstrajecten, werkplekleren, (incompany)trainingen en/of online leeroplossingen.

Is jouw organisatie op zoek naar geschikte trainingen die naadloos aansluiten bij de leerbehoeften van het personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben ruime ervaring in het adviseren van bedrijven en organisaties op het gebied van uiteenlopende opleidingsvraagstukken. Onze kennis en kunde varieert van trainingen op maat tot volledige strategische opleidingsplannen. Zo werkt je organisatie met een strategisch opleidingsplan op een constructieve manier aan de borging van kennis en vaardigheden van het personeel. We adviseren en ondersteunen waar nodig om samen het hoogste leerrendement te behalen.

Twijfel je nog over het inkopen of zelf ontwikkelen van een training of opleiding? Heb je onvoldoende tijd of ervaring met betrekking tot het selecteren en inkopen van opleidingen voor het personeel? Ben je benieuwd naar de kosten en baten van een strategisch opleidingsplan? Neem dan contact met ons op!

Ongeacht budget leveren we altijd een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van mens en organisatie. We adviseren en ontzorgen gedurende het gehele proces en sluiten naadloos aan bij de leervraag / -behoeften van jouw organisatie.


Digitalisering

Digitalisering binnen bedrijven en organisaties is niet meer weg te denken. Steeds vaker worden papieren documenten vervangen door digitale oplossingen. Digitalisering is de toekomst, maar vaak verloopt de transitie moeizaam. Wij hebben ruime ervaring met betrekking tot de implementatie van digitalisering binnen uiteenlopende organisaties. Ben je op zoek naar een projectleider of medewerker(s) met een echte aanpakkersmentaliteit neem dan contact met ons op. Wij denken mee over implementatiestrategieën die passen binnen jouw organisatie en we kunnen ook een groot deel van de uitvoering verzorgen.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!