Met toewijding beheersen wij het volledige productieproces, beginnend bij het meedenken over het script, het filmen op locatie en eindigend met een naadloos gemonteerde video. Hierbij hanteren wij een sterke focus op het overbrengen van een boodschap die aansluit bij de kern van de video als uitgangspunt. Wij begrijpen het belang van het afstemmen van de video op de wensen van jou als opdrachtgever, maar nog belangrijker, op de leefwereld van de doelgroep. Een video is immers pas écht succesvol als het beoogde doel wordt bereikt. 


Of het nu gaat om teamdagen, personeelsuitjes, netwerkbijeenkomsten, feesten en partijen, ceremonies, personal branding, marketingdoeleinden of instructievideo's, wij zijn in staat om maatwerkoplossingen te bieden die afgestemd zijn op elke gelegenheid. Het is duidelijk dat onze aanpak jou als klant niet alleen ontzorgt, maar dat we ook optreden als een waardevolle partner die meedenkt en verwachtingen weet te overtreffen. Kortom, Falcon Multimedia blinkt uit in het vertellen van boeiende verhalen die nauw aansluiten bij de beoogde boodschap en doelgroep. Onze toewijding aan kwaliteit, maatwerk en effectieve communicatie maakt ons een betrouwbare keuze voor diverse videoproducties.


Hieronder een overzicht van onze montagepakketten zonder staffelkorting.

Voor video's langer dan 60 seconden of andere speciale wensen zoals het meedenken over een script of het laten inspreken van jouw teksten door een stemactrice kunnen we uiteraard ook maatwerk leveren met aangepaste tarieven.


 Bekijk hieronder de verschillen tussen: 

Het montagepakket BASIS


Het montagepakket EXTRA

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn