Falcon Multimedia
Specialist in E-learning, Multimedia design, Interactieve en animatie video's, Opleidingsadvies & Trainingen

 

Om de kwaliteit én continuïteit binnen uw organisatie te borgen is het van cruciaal belang dat er continue voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar is. Er zijn tal van opleidingsmogelijkheden om deze beschikbaarheid te borgen. Denk bijvoorbeeld aan e-learning modules, onboardingstrajecten, werkplekleren, (incompany)trainingen en/of online leeroplossingen.

Is uw organisatie op zoek naar geschikte trainingen die naadloos aansluiten bij de leerbehoeften van uw personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Falcon Multimedia heeft ruime ervaring in het adviseren van bedrijven op het gebied van uiteenlopende opleidingsvraagstukken. 
Onze kennis en kunde varieert van trainingen op maat tot volledige strategische opleidingsplannen. Zo werkt uw organisatie met een strategisch opleidingsplan op een constructieve manier aan de borging van kennis en vaardigheden binnen uw organisatie. Falcon Multimedia ondersteunt en adviseert waar nodig om samen het hoogste leerrendement te behalen.

Twijfelt u over het inkopen of zelf ontwikkelen van een training of opleiding? Heeft u onvoldoende tijd of ervaring met betrekking tot het selecteren en inkopen van opleidingen voor uw personeel? Bent u benieuwd naar de kosten en baten van een strategisch opleidingsplan? Neem dan contact met ons op!

Ongeacht budget leveren we altijd een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van mens en organisatie. 
We adviseren en ontzorgen gedurende het gehele proces en sluiten naadloos aan bij de leervraag / -behoeften van uw organisatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!